Current time: 12-14-2017, 06:57 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Screenshot Image & Filmtrip show different site than test domain
03-05-2017, 05:18 AM
Post: #1
Screenshot Image & Filmtrip show different site than test domain
I've noticed on my last several runs, that one of my passes will show a screenshot and filmstrip of an item that's not on my site. In addition, I can't see any content from a "rogue" 3rd party site. I was thinking maybe some ad network got hijacked.

If I play the filmstrip, I do see this strange image already on the laptop before I see my URL. The video is a bit blurry, but it looks like the URL has a starting address of 12.7.0.0.1.

As I start to play the video, I do see my URL come into play but that "foreign" image remains on the screen.

I don't think this is something injected on my site. I can dupe the problem using a totally different domain that doesn't use ad networks. But I can't dupe 100%.

In some cases, the "foreign" image repeats if I test with a different URLs or domains. One company is called "Brite Medical" and another is called "Care Media".

My test settings are:
Test Location: Dulles VA USA (Desktop, Android, IOS)
Browser: Chrome
Connection: Cable (5/1 Mbps 28 ms RTT)
Number of tests: 9
Capture Video: Yes
Keep Private: Yes

   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-05-2017, 03:51 PM
Post: #2
RE: Screenshot Image & Filmtrip show different site than test domain
I am also seeing this behavior.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2017, 01:23 AM
Post: #3
RE: Screenshot Image & Filmtrip show different site than test domain
Looks like the GPU on some of the Windows 10 VM's was mis-behaving and showing previous content frozen in the buffers. Everything was rebooted so should be clear again.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2017, 01:29 AM
Post: #4
RE: Screenshot Image & Filmtrip show different site than test domain
Thanks Patrick for the fix and explanation.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)