Current time: 12-12-2017, 08:49 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firefox agent not taking any "setheader" value
03-14-2017, 10:24 PM
Post: #1
Firefox agent not taking any "setheader" value
Hi.. I was running a couple of tests last evening and I noticed that the FF agents weren't taking the explicit headers i was trying to send using the "setHeader" command for H2 enabled sites.

The script I used for both tests:
setHeader test:test
navigate https://http2.akamai.com/

FF WPT result: https://www.webpagetest.org/result/17031...view_step1

Chrome WPT result:
https://www.webpagetest.org/result/17031...view_step1

Would you let me know what could be going on here?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-15-2017, 03:15 AM
Post: #2
RE: Firefox agent not taking any "setheader" value
Can you try addHeader instead? Whenever one header manipulation works, I try the other and it generally works.

Another thing you can check is to add a space between the ":" in the header. It should be "test: test". This may be worth a try as well.

Follow me on twitter: @rakshay
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-16-2017, 09:43 AM
Post: #3
RE: Firefox agent not taking any "setheader" value
Thanks Akshay. I tried the addHeader, adding space and I tried lowercase too.. the script works on the other browser agents like IE and Chrome without any issues. It works on http URLs on FF agents but adding header function doesnt work on H2 enabled https URLs.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-17-2017, 05:07 AM
Post: #4
RE: Firefox agent not taking any "setheader" value
This is interesting. I am seeing the issue with both setHeader and addHeader. I checked on the agents in Dulles, Dulles:Thinkpad and Lincoln:Nebraska. In each case, Firefox failed to take the custom header being added via script for a H2 enabled site.

I guess this is probably a bug.

Follow me on twitter: @rakshay
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-17-2017, 05:23 AM
Post: #5
RE: Firefox agent not taking any "setheader" value
I believe so. Thanks for confirming Akshay Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)