Current time: 12-18-2017, 10:46 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Content isn't showing in waterfall
03-27-2017, 04:58 PM
Post: #1
Sad Content isn't showing in waterfall
Hello and good morning!

I would be so glad, if anybody could help me with the following waterfall issue:

https://www.webpagetest.org/result/17032...1/details/

Since my security plugin in wordpress has done it's Job, my waterfall doesn't work anymore and only Shows one Content.

THANK YOU!!!!


Attached File(s) Image(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-28-2017, 06:45 AM
Post: #2
RE: Content isn't showing in waterfall
I tried running http://www.sofortbildkamera-vergleich.de against the Virginia location and the waterfall looked normal: https://www.webpagetest.org/result/170327_2D_1F2P/

The "Frankfurt, Germany - Dynatrace" location has a long back log ( more than 90 tests ), so I'm wondering if there is some other issue going on there.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-29-2017, 03:44 AM
Post: #3
RE: Content isn't showing in waterfall
Try another WPT instance + you should see your data.

Biggest challenge for this site relates to hosting of site + callouts to i2.wp.com for offsite assets... which is extremely slow.

http://www.webpagetest.org/result/170328.../1/details - asset #9 serves in 1343ms off wp.com + is a very small .png file which should serve fast.

http://www.webpagetest.org/result/170328.../1/details - asset #1 services in 143ms off one of my servers, which is barely tuned.

So... wp.com is adding 1+ second of time for each asset served off their site.

I'd say first optimization for your site is move all assets off wp.com onto your own site.

Then if your site requires additional tuning, likely you'll require moving to different hosting, as your current hosting is using NGINX (a serious performance killer) + PHP-5.6 which reaches end of life in 18 months or so.

Suggested optimization steps

1) Use Apache-2.4.25 + PHP-7.1.3 + MariaDB-10.1.22 (MySQL that works) + OpenSSL-1.0.2k as your target LAMP versions.

Tune Opcache + verify enough memory available.

Tune MariaDB (mysqltuner) + verify all settings good, especially connections + temp files.

Move /tmp off disk into memory (tmpfs), for blistering fast MariaDB + PHP sessions.

2) Enable HTTP/2 + ALPN

Use https://tools.keycdn.com/http2-test to verify

3) Enable OCSP stapling + Strict Transport Security

Both these enabled with HTTP/2 + ALPN, will enable maximum SSL pipelining, which makes SSL sites faster than non-SSL sites.

Like help speeding up your site? Skype me @ ID davidfavor for a quote. Be sure to include your site name in your Skype Add Contact request.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)