Current time: 09-24-2017, 04:52 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Running test against Chrome or Firefox don't work
07-07-2017, 09:29 PM
Post: #1
Running test against Chrome or Firefox don't work
Hello,

I have been using WPT2.19 with IE for a long time, but now I want to run it with Chrome (CH) and Firefox (FF).

If I run a test against CH or FF nothing works.

I installed latest version of both browsers and apparently wptdriver.ini looks fine:

Code:
[WebPagetest]
url=http://127.0.0.1/
location=LOCAL
browser=2
Time Limit=1
software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat

[1]
exe="C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server'
installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/chrome.dat


[2]
exe="C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe"


[3]
exe="C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"
options='-profile "%PROFILE%" -no-remote'
installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/firefox.dat
template=firefox

If I run a test with CH, nothing is loaded (see attached screenshot), same with FF.

I seek throught Internet a solution but I cannot found a solution to this.


Loading http://serveraddress/getlocations.php shows the three browsers
Loading http://serveraddress/install shows everything ok


any idea?

Thanks!


Attached File(s) Image(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-01-2017, 08:06 AM
Post: #2
RE: Running test against Chrome or Firefox don't work
I'm also having a similiar problem. Done the sanity checks (Chrome 32bit, etc). Is there a means to log what happens such that we can see what doesn't go through or some form of debugging? Cheers.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)