Current time: 06-27-2019, 08:47 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WPTAgent not getting initiated
03-05-2019, 03:05 PM (This post was last modified: 03-05-2019 03:06 PM by sakthivel.vaithilingam.)
Post: #1
WPTAgent not getting initiated
I was using private instance and recently started migration to wptagent. Hosted in server perfectly with location configured as expected.

Installed all the requirements in WPT client as mentioned in 'https://github.com/WPO-Foundation/wptagent/blob/master/docs/install.md'

Using batch file to start WPTAgent but getting error, details below . Please help.

Batch File content:
cd C:\wpt_agent_sep2018\wptagent
call npm i -g lighthouse
FOR /L %%x IN (1, 1, 24) DO (
python.exe C:\wpt_agent_sep2018\wptagent\wptagent.py -vvvv --server "http://<<ipaddress>>:8081/work/" --location PT_Team_WPTDriver
)

Error Details :
Traceback (most recent call last):
File "C:\wpt_agent_sep2018\wptagent\wptagent.py", line 705, in <module>
main()
File "C:\wpt_agent_sep2018\wptagent\wptagent.py", line 692, in main
browsers = find_browsers()
File "C:\wpt_agent_sep2018\wptagent\wptagent.py", line 465, in find_browsers
build = get_windows_build()
File "C:\wpt_agent_sep2018\wptagent\wptagent.py", line 395, in get_windows_build
return int(output.strip().split(' ')[-1])
ValueError: invalid literal for int() with base 10: ''
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)