Current time: 12-16-2017, 11:09 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem dispaying results
04-07-2010, 11:15 PM
Post: #1
Problem dispaying results
I have installed the hosted version and have it up and running but am having a problem displaying results (I just get red crosses). See attached.

I get the same problem with comparisons: the screenshots are not displayed although the video works.

It is worth mentioning that PHP and Apache are installed on drive E:\ but the web site is on C:\. It is all running on a VM.

You can see the URL at the top of the page and the url for the waterfall link (for example) is: .../result/100407_12/1/details/

I guess this should be linking to this directory:
C:\Web Site\content\results\10\04\07\12

which has:
4/07/2010 02:12 PM <DIR> .
04/07/2010 02:12 PM <DIR> ..
11/30/1979 12:00 AM 1,468 1_IEWPG.txt
11/30/1979 12:00 AM 29,632 1_IEWTR.txt
11/30/1979 12:00 AM 39,319 1_optimization.txt
11/30/1979 12:00 AM 679 1_progress.csv
11/30/1979 12:00 AM 108,621 1_report.txt
04/07/2010 01:56 PM 71,497 1_screen.jpg
04/07/2010 01:56 PM 21,181 1_screen_doc.jpg
04/07/2010 01:56 PM 18,007 1_screen_render.jpg
04/07/2010 02:12 PM 0 dirlist.txt
04/07/2010 01:56 PM 183 testinfo.ini
04/07/2010 01:56 PM 20 url.txt

Hope you can help.

Richard


Attached File(s) Image(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-07-2010, 11:42 PM
Post: #2
RE: Problem dispaying results
Do you have the GD2 library enabled for your PHP install? Recent installs have started to default to not enabling any of the extensions (used to be a lot easier when they were all enabled by default).

GD is needed to create the thumbnails and to draw the waterfalls/checklists. Should be as easy as enabling it in your php.ini and then it will all work.

I would expect that the filmstrip view of the video recording also doesn't work since those thumbnails are also generated dynamically with GD.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-08-2010, 01:39 AM
Post: #3
Thumbs Down RE: Problem dispaying results
Many thanks, that has sorted it.

I noticed that the PHP (Windows install 5.2.13) did not include the ext directory (deposite chosing it as an install option) and so I did not have the gd dll installed at all. found this directory in the zip install on the php site. With the file and the ini update, I am sorted.

Thanks again,

Richard
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)