Current time: 10-16-2019, 10:28 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Private Instance Issues
09-24-2011, 01:28 AM
Post: #1
Private Instance Issues
Hi,

Two issues with private instances.

I've installed WPT on windows 7 XP mode vm and all is working except for the grade images that show up top right on the results page. I'm guessing I'm missing a library but can't seem to find the problem.

Also, I've installed a second private instance on a clients remote windows 2003 server. All seems to run but when IE7 pops up it does not go to the test URL - it just says "about:blank". I've looked at the work file and it does contain the URL. URL blast and ipfw.cmd have been run.

Any suggestions would be much appreciated.

Regards,
Tony
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-24-2011, 03:48 AM
Post: #2
RE: Private Instance Issues
The grades are actually CSS boxes, not images. Any chance you tested with Chrome (just asking because the optimization checks were not implemented yet for Chrome in the last release)?

For the Win2003 box, is urlblast runnin under an admin account? You can try adding "use current account=1" to urlblast.ini to see if it is a permissions problem.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-26-2011, 06:47 PM
Post: #3
RE: Private Instance Issues
I have been testing using FF6 - does this have the CSS issue? This would appear to be a minor issue as all the other information seems to be there.

On the Win2003 box I am running everything as Administrator but I did put "use current account=1" into URLBlast.ini which made no difference. The URLBlast window just says "Running" when I have tried to run a couple of tests and the log output is:

2011/09/26 02:21:56 -1 0 1 0 0 URLBlast Started
2011/09/26 02:21:56 -1 0 1 4 0 CPU String Dual-Core AMD Opteron™ Processor 1220
2011/09/26 02:21:56 -1 0 1 5 2814 CPU MHz
2011/09/26 02:21:56 -1 0 1 6 2047 Total RAM (MB)
2011/09/26 02:21:56 -1 0 1 7 476929 Disk Size (MB)
2011/09/26 02:21:56 -1 0 1 8 97820 Disk Free (MB)
2011/09/26 02:21:56 -1 0 1 9 5 OS Version Windows Server 2003 Service Pack 2 (5.2.3790 SP 2.0 Suite 0x00000110 Product 3)
2011/09/26 02:21:56 -1 0 1 10 0 Computer Name MERCURY-SOL
2011/09/26 02:21:56 -1 0 1 19 0 Info Screen: 1364 x 768 - 16 bpp
2011/09/26 02:21:56 -1 0 1 11 7 IE Version 7.0.5730.13
2011/09/26 02:21:56 -1 0 1 12 291 URLBlast Version 2.2.0.291
2011/09/26 02:22:59 -1 0 1 3 0 Browser Launched Cleared Cache-Run_1^http://xxxx/groceries/index.jsp
2011/09/26 02:24:59 -1 0 1 15 0 Terminated Hung Browser Cleared Cache-Run_1^http://xxxx/groceries/index.jsp
2011/09/26 02:30:07 -1 0 1 3 0 Browser Launched Cleared Cache-Run_1^http://xxxx/groceries/index.jsp
2011/09/26 02:32:07 -1 0 1 15 0 Terminated Hung Browser Cleared Cache-Run_1^http://xxxx/groceries/index.jsp

ipfw+dummynet have been installed on the network connections. This box does not have internet access - not sure if that is relevant.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-26-2011, 11:45 PM
Post: #4
RE: Private Instance Issues
I've now got it working on the Win2003 box - it was the IE enhanced security mode. This appeared not to be installed but after going through the un-install (twice) it all started working after the second one!

I'm using FF6 on both private installs and the grade CSS is not appearing on both.

Many thanks for your help.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-27-2011, 07:22 AM
Post: #5
RE: Private Instance Issues
Are you using something you built from the trunk? Just checking because Firefox support hasn't officially been released yet so I'm not sure what the state of the agent is that you are using.

The optimization checks are a reasonably recent addition for the Chrome/Firefox agent and even for Chrome (which was included in the 2.3 release) they were not reported. They should work in the 2.4 release that I'm packaging together right now (should be released in a day or two).

Thanks,

-Pat
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-27-2011, 07:24 AM
Post: #6
RE: Private Instance Issues
And just as a sanity check, when you say "testing using FF6", do you mean on the test agents or the browser you are using to submit the tests? You should be able to SEE the grades using FF6 as a browser (it sounded like the test agents were running FF6 which isn't officially released yet).

Thanks,

-Pat
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-28-2011, 12:32 AM
Post: #7
RE: Private Instance Issues
Apologies, I'm using IE7 as the agent and FF6 as the controlling browser on WPT 2.3.

The grades are are in the results page source code but are not being shown by FF6 or Chrome (on both XP VM and Win2003).

Looking in Firebug I can see the style applied as:

.grades {
display: none;
}

If I disable "display: none;" in Firebug then the grades are shown in the page. I then removed this style from custom.css, restarted Apache and the grades are now shown.

Regards,
Tony
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-28-2011, 12:38 AM
Post: #8
RE: Private Instance Issues
Sorry, I forgot about the very bad example in the 2.3 release for how to override the css. Delete or rename custom.css in the settings directory - it hides a bunch of things in the UI and was just meant to be an example of how you could customize the site css. 2.4 will have a less invasive example.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)