Current time: 10-23-2019, 02:55 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Private Instance Video
10-29-2011, 12:09 AM
Post: #1
Private Instance Video
Hi,

I'm having difficulties getting Video to work on our Private Instance.
tmp files and zips are being created in the /work/video/ directories
but no actual video is created and wpt is just showing "Your video will be available shortly. Please wait...".

I guess its a problem with ffmpeg.
As per: https://sites.google.com/a/webpagetest.o...-instances I added the ffmpeg bin folder to the PATH. What else can I do?

It's a Windows 2008 server with latest Apache, PHP & ffmpeg builds.

Thanks!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-31-2011, 10:46 PM
Post: #2
RE: Private Instance Video
Make sure you installed AVISynth on the test machine (installer is in the same directory as urlblast). The videos will not get created without it. ffmpeg is just used for extracting the thumbnail and setting the size of the video, it won't impact the videos themselves working or now.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2014, 08:27 AM
Post: #3
RE: Private Instance Video
(10-31-2011 10:46 PM)pmeenan Wrote:  Make sure you installed AVISynth on the test machine (installer is in the same directory as urlblast). The videos will not get created without it. ffmpeg is just used for extracting the thumbnail and setting the size of the video, it won't impact the videos themselves working or now.

I'm having this problem. I'm on a Window 7, 64 bits and have an agent for Chrome.

AVISynth is installed on the client machine.

Used the installer from the agent folder and nothing happens so I tried using the installer from the official website and still doesn't work.

Also tried installing an unifficial 64 bits version but still no luck.
Any ideas what can be the problem or what can I do to troubleshoot.

I'm using WPT 2.13

Thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2014, 08:29 AM
Post: #4
RE: Private Instance Video
BTW, there is this file in the work directory:
work/video/140306_D6_8.1.0.zip

Contents:

Code:
Archive:  work/video/140306_D6_8.1.0.zip
Length   Method    Size  Cmpr    Date    Time   CRC-32   Name
--------  ------  ------- ---- ---------- ----- --------  ----
    4963  Defl:N     3393  32% 2014-03-06 22:20 386ebbc8  0/frame_0025.jpg
    4977  Defl:N     3408  32% 2014-03-06 22:20 eef44140  0/frame_0013.jpg
    4977  Defl:N     3408  32% 2014-03-06 22:20 eef44140  0/frame_0020.jpg
    4977  Defl:N     3408  32% 2014-03-06 22:20 eef44140  0/frame_0030.jpg
    4963  Defl:N     3393  32% 2014-03-06 22:20 386ebbc8  0/frame_0035.jpg
    1533  Defl:N      252  84% 2014-03-06 22:20 ecdd8ee9  0/frame_0000.jpg
     128  Defl:N       75  41% 2014-03-06 22:21 fee086f7  0/video.avs
    4963  Defl:N     3393  32% 2014-03-06 22:20 386ebbc8  0/frame_0014.jpg
    1483  Defl:N      654  56% 2014-03-06 22:21 314aab62  video.avs
      28  Defl:N       30  -7% 2014-03-06 22:21 9236f5ae  video.ini
--------          -------  ---                            -------
   32992            21414  35%                            10 files
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-12-2014, 12:08 AM
Post: #5
RE: Private Instance Video
Right now you need to run urlblast for rendering videos, even if you're using wptdriver for all of the testing. You can set it up to poll for a bogus location name just so it can pick up video jobs.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-12-2014, 12:29 AM
Post: #6
RE: Private Instance Video
Thanks Patrick, that fixed the issue.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)