Current time: 04-09-2020, 05:31 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
'UK' test node problems?
06-21-2011, 12:17 AM
Post: #10
RE: 'UK' test node problems?
(06-21-2011 12:12 AM)calumfodder Wrote:  I've just restarted the Gloucester node. Please can you retry your tests. I have confirmed that it is currently working on flash sites:
http://www.webpagetest.org/result/110620_MG_W777/

It appears that there was a MS windows update that required the machine to be restarted (Updates are applied automatically as and when they are available). Maybe this could have been the cause of the issue?

Preliminary results look good!
http://www.webpagetest.org/result/110620...c093b7f05/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
'UK' test node problems? - eurodir - 06-20-2011, 10:35 PM
RE: 'UK' test node problems? - pmeenan - 06-20-2011, 10:39 PM
RE: 'UK' test node problems? - eurodir - 06-20-2011, 11:53 PM
RE: 'UK' test node problems? - Kye - 06-20-2011, 11:30 PM
RE: 'UK' test node problems? - pmeenan - 06-20-2011, 11:54 PM
RE: 'UK' test node problems? - eurodir - 06-20-2011, 11:59 PM
RE: 'UK' test node problems? - pmeenan - 06-20-2011, 11:55 PM
RE: 'UK' test node problems? - pmeenan - 06-20-2011, 11:58 PM
RE: 'UK' test node problems? - calumfodder - 06-21-2011, 12:12 AM
RE: 'UK' test node problems? - eurodir - 06-21-2011 12:17 AM
RE: 'UK' test node problems? - pmeenan - 06-21-2011, 12:27 AM
RE: 'UK' test node problems? - lurobertson - 07-18-2012, 03:02 AM
RE: 'UK' test node problems? - pmeenan - 07-18-2012, 05:27 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)