WebPagetest Forums

Full Version: Problems with block
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi Pat,

I've got some interesting behaviour going on when trying to use block

I can block a single request ok, but the repeat view is very screwy

http://www.webpagetest.org/result/120921...72e4f58e3/

If I attempt to block a whole series of requests it doesn't seem to work at all

http://www.webpagetest.org/result/120921...1/details/

But if I use the script tab to block the requests it's all fine and dandy

http://www.webpagetest.org/result/120921...f9c549ad8/

block mmcore.js WTID.js Webtrends.js googleAnalytics.js GAInit.js gw.js telegraph.skimlinks.js WTDcsVid.js b.scorecardresearch.com doubleclick.net wunderloop.net imrworldwide.com chartbeat.com
navigate http://www.telegraph.co.uk

It's not causing me any problems but wondering if you had any ideas on what's happening?

Thanks

Andy
Thanks, looks like there is a bug in the Chrome/Firefox agent where it parses the block string and splits it up (it only does the parsing when it is passed in through a script). Fixing it right now.
All fixed, thanks for the report - http://www.webpagetest.org/result/120921...3ff0d983e/

If you're running a private instance and want to grab the latest agent I wrote up some docs on how to do it - https://sites.google.com/a/webpagetest.o...est-Agents

Thanks,

-Pat
(09-21-2012 11:12 PM)pmeenan Wrote: [ -> ]All fixed, thanks for the report - http://www.webpagetest.org/result/120921...3ff0d983e/

If you're running a private instance and want to grab the latest agent I wrote up some docs on how to do it - https://sites.google.com/a/webpagetest.o...est-Agents

Cool, thanks, will update my private instance later
did this bug come back?

Just ran a test with a space delimited string of items to block, and they were ignored.

@hsiboy
Shouldn't be - can you send over the test you ran so I can take a look?
Hi Pat,

for this run http://www.webpagetest.org/result/121012...ls/cached/

you can see i had blocked:

Blocked: plusone.google.com statse.webtrendslive.com apis.google.com platform.twitter.com http://www.google-analytics.com static.ak.fbcdn.net ssl.gstatic.com http://www.google.com r.twimg.com http://www.facebook.com cg-global.maxymiser.com cdn.api.twitter.com p.twitter.com http://www.googleadservices.com googleads.g.doubleclick.net

and yet, the 4th call is to facebook.com

any ideas?

@hsiboy
Reference URL's