WebPagetest Forums

Full Version: [Solved] "No Agents Connected"
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi,

I just installed a webpagetested server andclient but I must mistake somwhere because impossible to make it working.

The server is hosted on "foo.bar.com" and run well.
No apache error log.

The client/agent is hosted on a XP VM.
I think it run good too because on server log I see:
Code:
[06/Mar/2013:09:29:49 +0100] "GET /work/getwork.php?shards=1&location=SUTUNAM&software=wpt&ver=94&pc=SUTUNAM&dns=213.186.33.99&freedisk=7.815 HTTP/1.1" 200 369 "-" "WebPagetest Driver"

But nothing happen and if i look on http://foo.bar.com/install/ I've this
Code:
WebPagetest Installation Check
PHP

    PHP version at least 5.3: 5.3.3-7+squeeze14
    GD Module Installed: yes
    zip Module Installed: yes
    zlib Module Installed: yes
    curl Module Installed: yes
    php.ini upload_max_filesize > 10MB: 2M (optional)
    php.ini post_max_size > 10MB: 8M (optional)

Filesystem Permissions

    {docroot}/tmp writable: yes
    {docroot}/results writable: yes
    {docroot}/work/jobs writable: yes
    {docroot}/work/video writable: yes
    {docroot}/logs writable: yes

Test Locations

    No test agents are configured to render video


    SUTUNAM : Sutunam XP VM
        SUTUNAM_XP : Test - No Agents Connected

All seting files are the same exept location.ini:
Code:
[locations]
1=SUTUNAM
default=SUTUNAM

[SUTUNAM]
1=SUTUNAM_XP
label="Sutunam XP VM"

[SUTUNAM_XP]
browser=Chrome,Firefox
label="Test"
key=mykey
;browserExe=pagetest.exe
I tried many many version, without key, without anything ...

On Client/instance, the wptdriver.ini is this:
Code:
[WebPagetest]
url=http://foo.bar.com/
location=SUTUNAM
browser=Chrome,Firefox
key=mykey
;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat

[Chrome]
exe="C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server'
installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/chrome.dat

[Firefox]
exe="C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"
options='-profile "%PROFILE%" -no-remote'
installer=http://www.webpagetest.org/installer    s/browsers/firefox.dat
template=firefox

What can I do for test/debug ?
Or maybe someone have THE solution Smile

Best,
Chris
wptdriver.ini needs to reference the SUTUNAM_XP location (the one where the browsers are configured).
Yes.

That's it.
Thank you
Reference URL's