MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
WebPagetest Forums - No document complete time in chrome

WebPagetest Forums

Full Version: No document complete time in chrome
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi,

chrome doesn't deliver a document complete time for one of our scripts:
http://www.webpagetest.org/result/140123_G9_AJ9/

If we measure the same script with firefox, we get a document complete time:
http://www.webpagetest.org/result/140123_R6_ANT/

Sometimes chrome also freezes at the step we measured above. Maybe this relates to this issue.
I have the same problem here not with a script but with a yahoo related website

Chrome: http://www.webpagetest.org/result/140614...a717529ed/
Firefox: http://www.webpagetest.org/result/140614...6d0edac85/
My guess is: https://github.com/WPO-Foundation/webpag...issues/100

I'll see if I can track it down today.
Both cases should be fixed now.

The script: http://www.webpagetest.org/result/140616_9V_1101/
The Yahoo page: http://www.webpagetest.org/result/140616...c12d720d1/

Let me know if you see the same issue anymore (where Firefox or IE show an onload but Chrome does not).
(06-17-2014 06:40 AM)pmeenan Wrote: [ -> ]Both cases should be fixed now.

The script: http://www.webpagetest.org/result/140616_9V_1101/
The Yahoo page: http://www.webpagetest.org/result/140616...c12d720d1/

Let me know if you see the same issue anymore (where Firefox or IE show an onload but Chrome does not).


Thanks a lot. Thats fixed now
Reference URL's