MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
WebPagetest Forums - Can't run multiple agents on the same PC

WebPagetest Forums

Full Version: Can't run multiple agents on the same PC
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi

Before upgrading from 2.12 to 2.13 I has three agents running on the same machine, one Chrome, other Firefox and other IE 10.

After upgrading to 2.13, I can only run one agent at a time.
If I start the Chrome agent it rung tests normally but other agents won't start and there is no feedback.

If Chrome agent is shutdown, and start Firefox agent, I'll be able to run tests with Firefox and so on.

Did something change in 2.13 regarding running multiple instances on the same PC?
I didn't see anything regarding this in the release notes.

Is there a setting I can enable to get a debug log?

These are my configurations:

Firefox:

Code:
[WebPagetest]
url=http://172.27.108.148:8080/
location=Firefox
browser=Firefox
Time Limit=120
;key=TestKey123
;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat

[Firefox]
exe="C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"
options='-profile "%PROFILE%" -no-remote'
installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/firefox.dat
template=firefox


Chrome

Code:
[WebPagetest]
url=http://172.27.108.148:8080/
location=Chrome
browser=Chrome
Time Limit=120
;key=TestKey123
;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat

[Chrome]
exe="C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --no-proxy-server'
installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/chrome.dat

IE 10:
Code:
[WebPagetest]
url=http://172.27.108.148:8080/
location=IE
browser=IE
Time Limit=120
;key=TestKey123
;Automatically install and update support software (Flash, Silverlight, etc)
software=http://www.webpagetest.org/installers/software.dat

[IE]
exe="C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe"
Fixed my problem by configuring an agent to support IE, FF and Chrome, instead of having one agent per browser.

This guide helped:
http://andydavies.me/blog/2012/09/18/how...-instance/
Yeah, sorry - meant to reply earlier. Yes, I added protection to make sure only one agent runs because they don't play too well together when they update.
Reference URL's