MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
WebPagetest Forums - Errors on Chrome WPT Driver on new AMI for IE11/Chrome/FF

WebPagetest Forums

Full Version: Errors on Chrome WPT Driver on new AMI for IE11/Chrome/FF
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I am trying to get a private instance of WPT up and running and used the AMIs on EC2 for my agents and fired up tests to see it running and noted the following two errors:

(a) Manifest.xml for chrome extension apparently needs to be an int of 2
(b) Apparently the command line flag to ignore SSL cert errors on chrome isnt valid anymore.
Make sure you have a new agent update on your server in work/update. The version on the AMI's is quite old but they auto-update from the server they connect to before running any tests.

At a minimum you should have the wptupdate.zip/ini from 2.14 but you can also get the bleeding edge latest and greatest: https://sites.google.com/a/webpagetest.o...est-Agents
(06-18-2014 09:48 AM)pmeenan Wrote: [ -> ]Make sure you have a new agent update on your server in work/update. The version on the AMI's is quite old but they auto-update from the server they connect to before running any tests.

At a minimum you should have the wptupdate.zip/ini from 2.14 but you can also get the bleeding edge latest and greatest: https://sites.google.com/a/webpagetest.o...est-Agents


As always you are spot on! Thank you
Reference URL's