MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
WebPagetest Forums - Large gap, please help

WebPagetest Forums

Full Version: Large gap, please help
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi all,

My site (singaporeaninlondon.com) has slowed down considerably since the last couple of days and the Web Page Test results are here http://www.webpagetest.org/result/110807.../details/.

I notice that there is a huge gap in between the loading but just can't figure out what went wrong. Would really appreciate if someone can advise me on this.

Thanks in advance!
The IE test shows more information (looks like I need to add support for tracking failed connections to the chrome testing) : http://www.webpagetest.org/result/110807...1/details/

The mybloglog.com tracking call is failing to connect which causes a 20 second timeout before it fails and then continues. If it is a widget you have on your site I recommend disabling it.
(08-07-2011 11:39 AM)pmeenan Wrote: [ -> ]The IE test shows more information (looks like I need to add support for tracking failed connections to the chrome testing) : http://www.webpagetest.org/result/110807...1/details/

The mybloglog.com tracking call is failing to connect which causes a 20 second timeout before it fails and then continues. If it is a widget you have on your site I recommend disabling it.

Thanks Pat! It works brilliantly after removing mybloglog. Apparently Yahoo has terminated the service in May this year. Thanks for replying even on a Saturday. Really appreciate this!

Cheers!
Reference URL's