MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
WebPagetest Forums - IE 11- Multiple Issues

WebPagetest Forums

Full Version: IE 11- Multiple Issues
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I was able to install the private instance, however there are multiple issues with IE 11:

1. The optimization check grades displays "N/A"

2. the content breakdown by MIME time is not displaying the Pie charts and data, however the content breakdown by Domains and Requests are displaying colorful pie charts with data.

3.The waterfall chart image displays only CPU and bandwidth data, not the complete Network traces.

Could someone please help on this?
Hi Patrick,

I have updated the thread with screenshots, could you please help here?

Thanks,

(01-15-2017 03:56 PM)kannanmm Wrote: [ -> ]I was able to install the private instance, however there are multiple issues with IE 11:

1. The optimization check grades displays "N/A"
[Image: ?authkey=%21AKAx8aj0Nal7JoY&cid=...mp;o=OneUp]

2. the content breakdown by MIME time is not displaying the Pie charts and data, however the content breakdown by Domains and Requests are displaying colorful pie charts with data.
[Image: ?authkey=%21AKAx8aj0Nal7JoY&cid=...mp;o=OneUp]

3.The waterfall chart image displays only CPU and bandwidth data, not the complete Network traces.
[Image: ?authkey=%21AKAx8aj0Nal7JoY&cid=...mp;o=OneUp]

Could someone please help on this?
Sounds like the hooking isn't working. Is it using the 32-bit version of IE? What version of wptdriver.exe is running?
Reference URL's