WebPagetest Forums

Full Version: Test Data Missing
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I deployed WebPageTest 3.0 on my mac, the configuration has been set, when I click on "START TEST", there "Test Data Missing", the following figure shows:
[Image: missing.jpg]

The data returned in "http://mine.webpagetest.net/testStatus.php?f=json&pos=1&test=170327_KJ_Q" is as follows:

PHP Code:
{
    
"statusCode"200,
    
"statusText""Test Complete",
    
"data": {
        
"statusCode"200,
        
"statusText""Test Complete",
        
"id""170327_KJ_Q",
        
"testInfo": {
            
"url""http:\/\/h5.chelun.com\/2017\/coach\/index.html",
            
"runs"3,
            
"fvonly"1,
            
"web10"0,
            
"ignoreSSL"0,
            
"video""on",
            
"label""",
            
"priority"0,
            
"block""",
            
"location""Test",
            
"browser""Chrome",
            
"connectivity""custom",
            
"bwIn"1500,
            
"bwOut"384,
            
"latency"50,
            
"plr""0",
            
"tcpdump"0,
            
"timeline"1,
            
"trace"0,
            
"bodies"0,
            
"netlog"0,
            
"standards"0,
            
"noscript"0,
            
"pngss"0,
            
"iq"0,
            
"keepua"0,
            
"mobile"0,
            
"addCmdLine""",
            
"scripted"0
        
},
        
"testId""170327_KJ_Q",
        
"runs"3,
        
"fvonly"1,
        
"remote"false,
        
"testsExpected"3,
        
"location""Test",
        
"startTime""03\/27\/17 10:53:13",
        
"elapsed"1,
        
"completeTime""03\/27\/17 10:53:14",
        
"testsCompleted"3,
        
"fvRunsCompleted"0,
        
"rvRunsCompleted"0
    
}

3.0 Didn't have any agents that would work on a Mac (except maybe the Node JS agent controlling an attached Android device). What do you have that is actually running the test?

The new wptagent agent should mostly work on Mac though traffic-shaping hasn't been implemented and it hasn't actually been tested on mac yet (on my Todo list for this week).
(04-03-2017 01:33 AM)pmeenan Wrote: [ -> ]3.0 Didn't have any agents that would work on a Mac (except maybe the Node JS agent controlling an attached Android device). What do you have that is actually running the test?

The new wptagent agent should mostly work on Mac though traffic-shaping hasn't been implemented and it hasn't actually been tested on mac yet (on my Todo list for this week).

Thanks.
I am just doing a demo local test not a production test.
I re-settled 3.0 in Windows7 and now it works.
Reference URL's