WebPagetest Forums

Full Version: SitespeedIO failing while retrieving Webpage test results
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sitespeedio seems to be executing fine. But fails when retrieving the results from Webpage test in private instance. I am new to any development and trying to figure out any reason.

I am executing the following command :- docker run --shm-size=1g --rm -v "$(pwd)":/sitespeed.io sitespeedio/sitespeed.io --webpagetest.host http:://<Our Private instance>> --webpagetest.location <<Private Location>> https://www.sitespeedio.com

Getting the following error:-

[2018-06-29 13:39:16] ERROR: Error creating WebPageTest result TypeError: Cannot read property 'id' of undefined
at /usr/src/app/lib/plugins/webpagetest/analyzer.js:25:28
at resultsCallback (/usr/src/app/node_modules/webpagetest/lib/webpagetest.js:352:7)
at WebPageTest.poll (/usr/src/app/node_modules/webpagetest/lib/webpagetest.js:365:7)
at callbackYield (/usr/src/app/node_modules/webpagetest/lib/webpagetest.js:159:14)
at WebPageTest.apiCallback (/usr/src/app/node_modules/webpagetest/lib/webpagetest.js:228:7)
at IncomingMessage.onEnd (/usr/src/app/node_modules/webpagetest/lib/webpagetest.js:144:11)
at emitNone (events.js:111:20)
at IncomingMessage.emit (events.js:208:7)
at endReadableNT (_stream_readable.js:1064:12)
at _combinedTickCallback (internal/process/next_tick.js:138:11)
at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:180:9)
Reference URL's