MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
WebPagetest Forums - Largest Contentful Paint numbers don't reflect what is seen in the video

WebPagetest Forums

Full Version: Largest Contentful Paint numbers don't reflect what is seen in the video
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi Pat,
can you check https://www.webpagetest.org/result/20070...eb87c47dd/

It reports LCP as 1.84s.. but the video shows content rendering only at 5th second.

https://www.webpagetest.org/video/view.p...7c47dd.1.0
Hard to know for sure without looking at how the page works but my guess is this Chrome bug: https://bugs.chromium.org/p/chromium/iss...3&q=&can=4

If the page is hidden by setting opacity to 0 and then revealed later, Crome will (incorrectly) count the hidden paints.
whoa.. that's a huge bug. Thanks for filing it and getting the Chromium devs to think of a fix.

Maybe this site is using Google Optimize .. maybe it is deliberately setting Opacity to 0.. will check.

will i be able to find that by using the Performance profiler in Chrome? It will be very useful to report on how long that piece of A/B code was executing.

whoa.. that's a huge bug. Thanks for filing it and getting the Chromium devs to think of a fix.

Maybe this site is using Google Optimize .. maybe it is deliberately setting Opacity to 0.. will check.

will i be able to find that by using the Performance profiler in Chrome? It will be very useful to report on how long that piece of A/B code was executing.
Reference URL's