MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
WebPagetest Forums - Scripted tests fail using Amazon EC2 test agents

WebPagetest Forums

Full Version: Scripted tests fail using Amazon EC2 test agents
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I'm using test agents based on image ami-1f50646b of region EU WEST. While simple tests are running just fine, scripted tests return the message "The test completed but there were no successful results.". The web server install is release 2.1. Sample script:

Code:
logData 0
navigate        http://www.cnn.com/
logData 1
navigate        http://www.cnn.com/2011/WORLD/africa/01/28/south.africa.mandela.hospitalized/index.html?hpt=T2

Commands and parameters were tab-delimited when I ran the scripted test. The same script runs successfully using IE 8 on Frankfurt based test agent of http://www.webpagetest.org.
The AMI has a fairly old version of the agent code and that may be what is causing it. The agents can automatically update their code from the web server so when you spawn a new instance it will be running the latest version.

You can get the latest version of the agent code from here: http://www.webpagetest.org/work/update.zip

1 - Put the zip file in the work/update directory on your web server
2 - Extract update.ini from the zip file and put it in the same directory next to the zip file

The next time an agent tries to retrieve a test it will download and install the update before continuing.
Hi Patrick,

thank you very much for your help, scripted tests run successfully now!

For those that want to follow your advice the correct download URL seems to be http://www.webpagetest.org/work/update/update.zip . The adress you mentioned raises a 404 error.

Regards, Jesko
doh, sorry about that - that's what I get for just typing it in and not checking. Glad to hear it's all working now - I'll add a note to the AMI wiki page.
Reference URL's