MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
WebPagetest Forums - Script Issue...

WebPagetest Forums

Full Version: Script Issue...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi,

i am have a problem with the script below. It logs into my site fine and selects the search tab, but then i cant get it to enter data in to the search fields. it does however click the search button and i get an error back asking for search criteria.

a little background:
Our pages are made up of iframes and loaded in the DOM at the same time are the iframes for person search and other search pages. These all seem to have the same id's etc so is it getting confused on the id's for the text fields? if so how can i get it to pick the correct field?

thanks
niall

//log in
logData 0
navigate http://machine:9080/Curam
setValue name=j_username superuser
setValue name=j_password password
logData 1
submitForm id=loginform
waitforComplete

// select search person tab
clickandWait innerText=Cases and Outcomes


//Fill in Form

//setDOMElement id=Curam_Person_search1
setValue id=__o3id3

submitForm id=mainForm
clickandWait innerText=Search
If you have a bunch of frames with items that share id's it's going to be more difficult. Looking at your script, one thing that jumps out is that you aren't actually specifying a value for the search field. The id=__o3id3 is to identify the page element but there should be an actual value after that with what you want to populate the value with (see the setValue commands in the login part of your script).
Reference URL's