WebPagetest Forums
Bug in test results or am I doing something stupid - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: Web Performance (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Discuss Test Results (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Bug in test results or am I doing something stupid (/showthread.php?tid=11601)



Bug in test results or am I doing something stupid - namon96 - 08-28-2012 01:14 PM

Hi Paul,

I'm getting

FAILED - http://gogrid.polimex-sino.com/jadremtoys/_styles/jadrem-spry-photo-combined.css
FAILED - http://gogrid.polimex-sino.com/jadremtoys/_styles/jadremcompress-meganizr-1.css
FAILED - http://gogrid.polimex-sino.com/jadremtoys/_styles/jadrem-spry-photo-combined.css
FAILED - http://gogrid.polimex-sino.com/jadremtoys/_cssmenus/Menu/productionMenu/css/meganizr-ie.css
FAILED - http://gogrid.polimex-sino.com/jadremtoys/_cssmenus/Menu/productionMenu/css/meganizr-ie.css

Notice it has duplicated the style sheets, I'm dead set I've only links to single style sheets

The page is Mobilo Toys

The result is here in the test history

Thanks for looking

cheers


RE: Bug in test results or am I doing something stupid - andydavies - 08-28-2012 11:31 PM

You've run into the missing schema double download issue: http://www.stevesouders.com/blog/2010/02/10/5a-missing-schema-double-download/

If you test in other browsers e.g. Chrome, IE9 etc., you'll notice it doesn't happen.

Andy


RE: Bug in test results or am I doing something stupid - namon96 - 08-29-2012 07:39 AM

(08-28-2012 11:31 PM)andydavies Wrote:  You've run into the missing schema double download issue: http://www.stevesouders.com/blog/2010/02/10/5a-missing-schema-double-download/

If you test in other browsers e.g. Chrome, IE9 etc., you'll notice it doesn't happen.

Andy

Thanks Andy

Much appreciated

Norman