WebPagetest Forums
setDNSNAME for Mobile Agent - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Bugs/Issues (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: setDNSNAME for Mobile Agent (/showthread.php?tid=11786)



setDNSNAME for Mobile Agent - enemoto - 10-19-2012 01:13 AM

Hi,

I'm trying to measure the site performance by mobile Agent.
So,I using browser Android and iPhone in Dallas.

So,I using browser Android and iPhone in Dallas.
I need to use script "setDNSName" without "setUserAgent",
however it doesn't work.
Can I use "setDNS" script when select these browsers?

Please let me know if my script is wrong.

For example below, setting into "Enter Script"txt box.
----------
logData 0
setDnsName http://www.XXXX.co.jp 118.1XX.XXX.XXX
logData 1
navigate http://www.XXXX.co.jp/smp/
----------
Or, please tell me there is a measuring method for mobile,
such as setting setDNS possible.

This might be a basic question, could you help me? Rolleyes


RE: setDNSNAME for Mobile Agent - pmeenan - 10-20-2012 12:27 AM

The mobile agents don't support scripting, just the desktop agents right now.


RE: setDNSNAME for Mobile Agent - enemoto - 10-20-2012 03:44 AM

(10-20-2012 12:27 AM)pmeenan Wrote:  The mobile agents don't support scripting, just the desktop agents right now.

Thank you for reply, I see.
I'll need to know more about web page test Wink