WebPagetest Forums
Add multiple to source-servers VelodromeAgent - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Feature Suggestions (/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Thread: Add multiple to source-servers VelodromeAgent (/showthread.php?tid=11946)



Add multiple to source-servers VelodromeAgent - robdegroot - 12-17-2012 10:52 PM

Is it possible to add multiple server-locations where the iOS webpagetest agent should get it's work from? Just like the Android agent?

If this is set, I can share our private iOS iPad agent in Amsterdam...

Rob de Groot
MeasureWorks


RE: Add multiple to source-servers VelodromeAgent - pmeenan - 12-17-2012 11:16 PM

It isn't exactly the same but with WebPagetest's built-in location relay support it is possible to have agents polling a server and for other servers to route work to the agents as well. It does require that the WebPagetest server that the agents connect to is reachable from the other WebPagetest instances.


RE: Add multiple to source-servers VelodromeAgent - robdegroot - 12-17-2012 11:32 PM

(12-17-2012 11:16 PM)pmeenan Wrote:  It isn't exactly the same but with WebPagetest's built-in location relay support it is possible to have agents polling a server and for other servers to route work to the agents as well. It does require that the WebPagetest server that the agents connect to is reachable from the other WebPagetest instances.

Ok... which url of my private instance should be available to webpagetest.org? And with what settings?

Rob