WebPagetest Forums
The test completed but there were no successful results. - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: Web Performance (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Discuss Test Results (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: The test completed but there were no successful results. (/showthread.php?tid=12403)



The test completed but there were no successful results. - wpboosters - 07-12-2013 02:50 PM

hello,

Any idea why I cannot get results for pixelar.com.mx
this is not a new website.

I am getting this error:
The test completed but there were no successful results.

Regards


RE: The test completed but there were no successful results. - pmeenan - 07-16-2013 11:12 PM

What location and browser are you using for testing? The site is unreachable right now but you'd still get that back as a result: http://www.webpagetest.org/result/130716_9B_b748b7b490c4619d3755b5e14b87d484/


RE: The test completed but there were no successful results. - wpboosters - 07-17-2013 05:14 AM

I used Los Angeles with any browser
Denver with Chrome

(07-16-2013 11:12 PM)pmeenan Wrote:  What location and browser are you using for testing? The site is unreachable right now but you'd still get that back as a result: http://www.webpagetest.org/result/130716_9B_b748b7b490c4619d3755b5e14b87d484/



RE: The test completed but there were no successful results. - pmeenan - 07-17-2013 05:17 AM

The site is unreachable for me right now (on my desktop) - is it actually up?


RE: The test completed but there were no successful results. - wpboosters - 07-17-2013 05:29 AM

Its up and working, little bit funny with the dns propagation checker
everything works perfect with http://www.pixelar...


RE: The test completed but there were no successful results. - pmeenan - 07-17-2013 10:13 AM

Might be something specific with a few of the locations. I'll see if I can track it down but it looks like it is working from Dulles: http://www.webpagetest.org/result/130717_5V_7f8c6276957a71f68c9be352331e8aae/

Wouldn't be a problem with your site - in those cases you should get results but an error. Something in my code may be crashing when it is processing your page.


RE: The test completed but there were no successful results. - wpboosters - 07-17-2013 10:21 AM

No problem, thank you for all your support, I really appreciate it.
I thought it was something with the website.

Regards

(07-17-2013 10:13 AM)pmeenan Wrote:  Might be something specific with a few of the locations. I'll see if I can track it down but it looks like it is working from Dulles: http://www.webpagetest.org/result/130717_5V_7f8c6276957a71f68c9be352331e8aae/

Wouldn't be a problem with your site - in those cases you should get results but an error. Something in my code may be crashing when it is processing your page.



RE: The test completed but there were no successful results. - CrisBCT - 07-21-2013 02:21 AM

There's a very useful site at http://www.downforeveryoneorjustme.com

It tells you if a site is down for everyone or just you...