WebPagetest Forums
My Jpegs are progressive but I'm getting an 'F' - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: Web Performance (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Optimization Discussions (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Thread: My Jpegs are progressive but I'm getting an 'F' (/showthread.php?tid=12669)



My Jpegs are progressive but I'm getting an 'F' - JamesHoran76 - 11-22-2013 04:38 AM

Hi,

As in the title - i've saved my Jpegs as Progressive in Photoshop but I'm getting an 'F'. I've renamed and uploaded different versions to avoid caching issues but still the same. I know I'm doing something stupid but would be great if anyone has any ideas.

Many thanks.


RE: My Jpegs are progressive but I'm getting an 'F' - robzilla - 11-22-2013 10:24 PM

Do you have a link to your test results?


RE: My Jpegs are progressive but I'm getting an 'F' - JamesHoran76 - 11-22-2013 10:26 PM

(11-22-2013 10:24 PM)robzilla Wrote:  Do you have a link to your test results?


Hi - thanks for reply. I think it's maybe the thumbnails in the Wix gallery that aren't progressive... while the file size files are. That's what WebPageTest is pulling out as non-progressive...

The only thing that makes sense to me..


RE: My Jpegs are progressive but I'm getting an 'F' - robzilla - 11-23-2013 12:18 AM

It's hard to tell for me without your WPT test results :-)

But if those thumbnails are generated by Wix (i.e. outside of your control), then that could be it.