WebPagetest Forums
wpt_batch.py errors - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Private Instances (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: wpt_batch.py errors (/showthread.php?tid=12694)



wpt_batch.py errors - Tonych - 11-29-2013 09:22 PM

Hi! I have some problem with wpt_batch.py:
Quote:root@ubuntu:/home/ubuntu/webpagetest/batchtool# ./wpt_batch.py --runs=1 --connectivity=custom --bwup=384 --bwdown=1500 --latency=100 --plr=1 --server http://my.server/
WARNING:root:URL submission failed: http://www.google.com/
WARNING:root:URL submission failed: http://www.cnn.com/
WARNING:root:URL submission failed: http://www.apple.com/
What did it mean?
I need allow those URLs somewhere on the server?


RE: wpt_batch.py errors - pmeenan - 12-04-2013 06:43 AM

You probably need to specify a location as well.


RE: wpt_batch.py errors - Tonych - 12-12-2013 08:33 PM

(12-04-2013 06:43 AM)pmeenan Wrote:  You probably need to specify a location as well.

Thank you, Patrick.
I really made ​​a mistake in the location, it was necessary to use location from instance config, not the one that is displayed in the web interface.


RE: wpt_batch.py errors - Sam8 - 05-14-2015 03:05 AM

Im having this same problem and have tried specifying various locations to no avail:

wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o us-east-1_IE8
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o us-east-1:Chrome
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o us-east-1
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o us-east-1-group
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o ami-561cb13e
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o Dulles
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o Dulles:Chrome
wpt_batch.py -s http://127.0.0.1/ -r 2 -o us-west-2b

I also tried using the External IP of the AMI.

What is the correct format for the location names?

Not sure if this is related but if i just run wpt_batch.py with no params I get the following (I can ping names and resolve ok from the cli) I have set the Python version to be 2.7 as 2.6 doesnt appear to be there:

Traceback (most recent call last):
File "./wpt_batch.py", line 206, in <module>
main()
File "./wpt_batch.py", line 203, in main
RunBatch(options)
File "./wpt_batch.py", line 103, in RunBatch
options.server)
File "/var/www/webpagetest/batchtool/wpt_batch_lib.py", line 71, in SubmitBatch
response = __LoadEntity(request, urlopen)
File "/var/www/webpagetest/batchtool/wpt_batch_lib.py", line 31, in __LoadEntity
response = urlopen(url)
File "/usr/lib/python2.7/urllib.py", line 87, in urlopen
return opener.open(url)
File "/usr/lib/python2.7/urllib.py", line 208, in open
return getattr(self, name)(url)
File "/usr/lib/python2.7/urllib.py", line 345, in open_http
h.endheaders(data)
File "/usr/lib/python2.7/httplib.py", line 969, in endheaders
self._send_output(message_body)
File "/usr/lib/python2.7/httplib.py", line 829, in _send_output
self.send(msg)
File "/usr/lib/python2.7/httplib.py", line 791, in send
self.connect()
File "/usr/lib/python2.7/httplib.py", line 772, in connect
self.timeout, self.source_address)
File "/usr/lib/python2.7/socket.py", line 553, in create_connection
for res in getaddrinfo(host, port, 0, SOCK_STREAM):
IOError: [Errno socket error] [Errno -2] Name or service not known


RE: wpt_batch.py errors - pmeenan - 05-14-2015 06:51 AM

Check http://127.0.0.1/getLocations.php - it should give you a list of the locations that you configured (it is whatever you put in locations.ini).