WebPagetest Forums
'UK' test node results are all 100 or 101 - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: Web Performance (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Testing Tools/Services (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: 'UK' test node results are all 100 or 101 (/showthread.php?tid=1275)



'UK' test node results are all 100 or 101 - eurodir - 08-02-2011 05:53 PM

Hi all,

I am seeing the UK test node respond with a result code of 100 or 101. The documentation says, "1xx means the test is still in progress" but it's been 24 hours now.

I don't suppose someone could take a look at the Gloucester/UK node and see if there's a problem?

Coincidentally, this started occurring after I changed the bandwidth profile of the requests I'm making. Previously I was using the DSL profile but I'm now using a custom profile of, bwIn=4000, bwOut=1000, latency=20 & plr=0. Could this be related somehow?


RE: 'UK' test node results are all 100 or 101 - pmeenan - 08-02-2011 11:09 PM

Sorry, looks like the Gloucester node lost it's mind with the last software update and it's stuck in a loop trying to download the update. I pinged the Daemon solutions guys to take a look so it should be back shortly.

Not related to your bandwidth configuration, just unlucky timing.

Thanks,

-Pat


RE: 'UK' test node results are all 100 or 101 - eurodir - 08-02-2011 11:12 PM

(08-02-2011 11:09 PM)pmeenan Wrote:  Sorry, looks like the Gloucester node lost it's mind with the last software update and it's stuck in a loop trying to download the update. I pinged the Daemon solutions guys to take a look so it should be back shortly.

Brilliant. Thanks a lot.

(08-02-2011 11:09 PM)pmeenan Wrote:  Not related to your bandwidth configuration, just unlucky timing.

Phew! Tongue