WebPagetest Forums
Strange test result - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Bugs/Issues (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Strange test result (/showthread.php?tid=13395)



Strange test result - serguei_kp - 11-22-2014 01:25 AM

Hi,
when I'm typing my domain name like this : http://aramis-voyage.fr or http://aramis-voyage.fr/ the result of test is strange, the screen shot of my web site page is blank and I see some error message on it that I'm unable to read.

Here is the test result : http://www.webpagetest.org/result/141121_J4_6580c61f670677009d94074835dadf7f/

But if I'm typing my domain name with something after the "/" like this : http://aramis-voyage.fr/en everything working well.

Can you please explain me what happens ? Is it my .htaccess file bad configuration ?

Regards.


RE: Strange test result - josephscott - 11-22-2014 12:02 PM

I ran a test for the site and it looks like it came out ok - http://www.webpagetest.org/result/141122_F2_d9649fd0a49859d525c05f3d28ff4ddf/


RE: Strange test result - serguei_kp - 11-23-2014 04:24 AM

Did you entered the url exactly as I indicated, nothing after "/" ? Like this : http://aramis-voyage.fr


RE: Strange test result - josephscott - 11-23-2014 06:06 AM

The one I ran - http://www.webpagetest.org/result/141122_F2_d9649fd0a49859d525c05f3d28ff4ddf/ - was for aramis-voyage.fr/ - which redirects to http://aramis-voyage.fr/en/ ( as shown in the results )

Here is a test for just aramis-voyage.fr ( no trailing slash ) - http://www.webpagetest.org/result/141122_8P_e6f8d80aaf1a421563ce1e7dde878ce4/ - that one also redirects to http://aramis-voyage.fr/en/


RE: Strange test result - serguei_kp - 11-28-2014 06:23 AM

Ok, so I think it's may be browser issue, you made your test with IE9 ? Isn't it ? I'm doing tests with Firefox and Chrome.


RE: Strange test result - josephscott - 11-28-2014 02:28 PM

Both tests were with Chrome.