WebPagetest Forums
What form fields can I populate from the URI? - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: General Discussion (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Thread: What form fields can I populate from the URI? (/showthread.php?tid=13865)



What form fields can I populate from the URI? - mikefoskett - 08-13-2015 11:14 PM

Hi,

I wish to place a link on my test pages to run webpagetest with as many populated fields as possible.

I know this works:

http://www.webpagetest.org/?url=http://websemantics.uk&label=test

But I cannot work out how to add number_of_tests or run location.

Couldn't see anything in the docs or find a similar question in the forum.


Regards

Mike

Worked out the runs:

?url=http://websemantics.uk/&label=test&runs=5

Now just the run location if it's possible?


Mike


RE: What form fields can I populate from the URI? - pmeenan - 08-17-2015 06:36 AM

All of them - they are in the docs - https://sites.google.com/a/webpagetest.org/docs/advanced-features/webpagetest-restful-apis

The main thing you need to be careful of is to url-encode all of the parameter values. url=http://websemantics.uk/ should really be url=http%3A%2F%2Fwebsemantics.uk%2F


RE: What form fields can I populate from the URI? - mikefoskett - 08-17-2015 08:02 AM

Nice.

Thanks Patrick.