WebPagetest Forums
Mobile agents issues - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Private Instances (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: Mobile agents issues (/showthread.php?tid=14229)

Pages: 1 2


RE: Mobile agents issues - pmeenan - 03-14-2016 10:47 PM

Logs? "Doesn't work" doesn't help identify any issues. The latest code is running on the public WebPageTest agents for both iOS and Android.


RE: Mobile agents issues - sally - 03-15-2016 01:39 PM

(03-14-2016 10:47 PM)pmeenan Wrote:  Logs? "Doesn't work" doesn't help identify any issues. The latest code is running on the public WebPageTest agents for both iOS and Android.

Sorry, since the behavior looks the same as the previous version, I didn't attach the log here. Here you can find the log: [attachment=580]. And the android is working fine with 2.18, so I'm focusing on the iphone issues.

And also the console output:
Code:
E Mar_14_15:33:35.760 c:\webpagetest-master\agent\js\src\process_utils.js:343 Ch
ildProcess.<anonymous> : ./ipfw_config clear --device TA25804C7W failed with exc
eption: spawn ./ipfw_config ENOENT
W Mar_14_15:33:55.231 c:\webpagetest-master\agent\js\src\wd_server.js:347 WebDri
verServer.onDevToolsMessage_ : DevTools message: {"method":"Network.loadingFaile
d","params":{"requestId":"15171.40","timestamp":1984523.324283,"type":"Document"
,"errorText":"","canceled":true}}
E Mar_14_15:34:05.105 c:\webpagetest-master\agent\js\src\wd_server.js:1445 WebDr
iverServer.<anonymous> : Test failed: Browser Crashed
E Mar_14_15:34:05.152 c:\webpagetest-master\agent\js\src\process_utils.js:343 Ch
ildProcess.<anonymous> : ./ipfw_config clear --device TA25804C7W failed with exc
eption: spawn ./ipfw_config ENOENT
A Mar_14_15:34:10.230 c:\webpagetest-master\agent\js\src\wpt_client.js:699 Clien
t.finishRun_ : Failed run 1a/1 of finished job 160315_SS_5: Browser Crashed



RE: Mobile agents issues - abdul - 06-22-2018 09:20 PM

Hi! I am running private instance on Windows (Server) and Test agent as mobile and most of the sites give Timeout Error in Result. Any idea how to correct it? I can see the website loaded on my mobile but it says Timeout error after a long time. I am using pidriver.sh file to run the agent.