WebPagetest Forums
Manchester agent not working? - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Bugs/Issues (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Manchester agent not working? (/showthread.php?tid=14505)



Manchester agent not working? - akshayranganath - 09-13-2016 04:22 AM

I have been trying to use the Manchester agent for WPT and it appears to fail. Here's a sample test:
https://www.webpagetest.org/result/160912_XH_14A0/

I tried to use the agent with my WPT script with a value "Manchester:Chrome" and it failed as well with a 400 error and this message
Quote:{"statusCode":400,"statusText":"Invalid Location, please try submitting your test request again."}

Are others seeing a similar issue as well?


RE: Manchester agent not working? - josephscott - 09-14-2016 01:25 AM

I got a similar result when I tried - https://www.webpagetest.org/result/160913_JJ_QES/ - Patrick may need to reach out to them to see what is going on.


RE: Manchester agent not working? - akshayranganath - 09-14-2016 02:19 PM

The problem still persists. I re-ran the tests and got the same result:
https://www.webpagetest.org/result/160914_PV_4F1/


RE: Manchester agent not working? - andydavies - 09-14-2016 08:56 PM

I've pinged one of the person who used to look after it (not sure if they still do)


RE: Manchester agent not working? - andydavies - 09-15-2016 07:08 AM

Should be working now


RE: Manchester agent not working? - akshayranganath - 09-16-2016 06:40 AM

Thank you! It worked.
https://www.webpagetest.org/result/160915_8Z_21Y9/


RE: Manchester agent not working? - MalcolmSlade - 10-01-2016 01:26 AM

Sorry to necro a thread but it's gone again. London and Manchester Sad Time to boot up my own instance me thinks.