WebPagetest Forums
WPT-Private Instance : No Agents Connected - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Private Instances (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: WPT-Private Instance : No Agents Connected (/showthread.php?tid=14890)



WPT-Private Instance : No Agents Connected - bgoyal - 05-16-2017 10:52 PM

Hi All,

I have followed below blog point by point to spin WPT_MASTER & WPT_SLAVE using EC2 AMIs
https://medium.com/@jovanovski/setting-up-a-webpagetest-org-private-instance-37ce56277f1d

But still, I am not able to connect to the test agent.
using, http://<<wpt_master_ip>>/install
it says, No agents connected

I have used below file as locations.ini
[locations]
1=EC2
default=EC2

[EC2]
1=us-east-1
2=us-east-1-WPT
label="My awesome tester agent"
default=us-east-1

[us-east-1]
browser=Chrome,Firefox
label="My awesome tester agent with wptdriver"
region=us-east-1
ami=ami-4a84a220

[us-east-1-WPT]
browser=IE 9
label="My awesome tester agent"

--------------------

Used below user data string in WPT SLAVE Ec2 AMI
wpt_server=<WPT_MASTERIP> wpt_location=us-east-1

-----------


Please let me know whats the wrong here.

Regards,
Bharat


RE: WPT-Private Instance : No Agents Connected - cheekoo - 06-01-2017 12:16 AM

Hello Bharat,
were you able to solve this problem? I am having the same issue, after following the same guide Sad
Thanks in advance


RE: WPT-Private Instance : No Agents Connected - pol4ko - 06-03-2017 08:36 AM

I solved this changing the header description:

Code:
[us-east-1] by [us-east-1_wptdriver]

Why? I don't know, sorry.