WebPagetest Forums
Seeing Loadm.exelator.com login in screenshot results - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: Web Performance (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Discuss Test Results (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Seeing Loadm.exelator.com login in screenshot results (/showthread.php?tid=15647)



Seeing Loadm.exelator.com login in screenshot results - sgouws - 02-04-2019 12:21 AM

Hey, so I just ran my second test using the service.

In the results screenshots and video, I'm seeing a 'please login' prompt for something called loadm.exelator.com(screenshot below). I don't see this on my actual site when visiting etc.

[Image: Ulf2zFWA]
Link to image

I've done some Googling and it looks like this may be malware?

Is this something to do with the test I ran, or is there actually something of concern on my site?

Test ran:
Dulles, VA - Nexus 5 - Chrome - 3G

Any idea what this is, seems like it's the testing device itself?

Thanks,
Stephen


RE: Seeing Loadm.exelator.com login in screenshot results - dr0bz - 02-19-2019 08:59 PM

Hi Stephen,

I also saw this already in 2018, but it probably was removed. Now I see this again. I fear the browsers used on WPT are infected.

I use the same Browser:
From: Dulles, VA - Galaxy S5 - Chrome - 3GFast

Regards,
Hermann


RE: Seeing Loadm.exelator.com login in screenshot results - pmeenan - 02-21-2019 12:31 AM

Those are different devices - do you have a link to some sample test results so I can take a look? It's entirely possible that UC browser or Opera installed some android-wide crapware with a recent update (UC in particular is pretty bad about doing it).