WebPagetest Forums
Job Queue is empty - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Private Instances (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: Job Queue is empty (/showthread.php?tid=15655)



Job Queue is empty - naveenarora - 02-07-2019 06:25 PM

Hi,

1. Can u please help me to get the correct directory path for extension(WPTDIR) and user data. Currently i have mentioned like this:

options='--load-extension="C:\wpt-agent\extension\" --user-data-dir="C:\Users\Administrator\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\" --no-proxy-server'.

But its not working, I am able to execute the test with pagetest.exe but for other browsers chrome, ie and firefox, it is not working.

2. Local-URLBlast and Local-WTPDriver(/work/Jobs/) folders always stay empty.

Please help me to resolve this issue.
Configuration files are as follow:

--wtpdriver.ini--
[WebPagetest]
url=http://127.0.0.1/
;location=Local-WPTDriver
location=Local-WPTDriver
Time Limit=120
[Chrome]
exe="C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
options='--load-extension="C:\wpt-agent\extension\" --user-data-dir="C:\Users\Administrator\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\" --no-proxy-server'
;installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/chrome.dat
[Firefox]
exe="C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"
options='-profile "C:\Users\Administrator\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\" -no-remote'
;installer=http://www.webpagetest.org/installers/browsers/firefox.dat
template=firefox
;[IE]
;exe="C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"

--urlblast.ini--
[Configuration]
Startup Delay=30
Log File=c:\wpt-agent\agent\urlblast
Timeout=120
use current account=1
; Where to get work from
Url Files Url=http://127.0.0.1/work/
Location=Local-URLBlast
;Location Key=TestKey123
debug=1

--location.ini--
[locations]
1=Local
default=Local
[Local]
1=Local-URLBlast
2=Local-WPTDriver
;1=Local-WPTDriver
label=Local
connectivity=LAN
[Local-URLBlast]
browser=IE
;latency=0
label="Local"
connectivity=LAN
browserExe=pagetest.exe
[Local-WPTDriver]
browser=Firefox,Chrome
label="Local"
;localDir="C:\wpt-www\work"
connectivity=LAN


Thanks
Naveen