WebPagetest Forums
custom header - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: General Discussion (/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Thread: custom header (/showthread.php?tid=15868)



custom header - SiteSpeed@Lowes - 08-22-2019 06:46 AM

Hello WPT team.

We are a bunch of dev working to increase performance a website trying to add a custom header to check render blocking elements. On the advanced setting under the custom header I am giving header in this way "addHeader DR_TEST: GCP " took this URL as reference. https://sites.google.com/a/webpagetest.org/docs/using-webpagetest/scripting.

I don't see the page is loaded in GCP even custom header is defined. a solution to this ASAP is appreciated.

Thanks


RE: custom header - pmeenan - 08-22-2019 11:05 PM

In that field you just put the actual header (DR_TEST: GCP). If you want to use the scripting commands they go in the "script" tab.


RE: custom header - SiteSpeed@Lowes - 08-23-2019 12:00 AM

Thank you very much I didn't see that actually. Script is a better way to have a custom header than custom header field in advanced.