WebPagetest Forums
json output change -- missing lighthouse KPI's - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Bugs/Issues (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: json output change -- missing lighthouse KPI's (/showthread.php?tid=15931)



json output change -- missing lighthouse KPI's - jedmichnowicz - 10-23-2019 10:16 PM

With the latest "agent" update from docker, I have observed a significant change to how lighthouse results are reported. The "lighthouse" node only contains the "test_log" data and all other KPI's were removed.

Example before:

Code:
lighthouse    
    fetchTime    "2019-10-23T11:41:01.061Z"
    categoryGroups    {…}
    runWarnings    []
    configSettings    {…}
    finalUrl    "https://cloud.google.com/storage/"
    lighthouseVersion    "4.3.0"
    environment    {…}
    i18n    {…}
    timing    {…}
    userAgent    "Mozilla/5.0 (X11; Linux ….3729.108 Safari/537.36"
    [...]

Current output:
Code:
lighthouse    
    test_log    "lighthouse \"https://www…lighthouse.report.json

I realize some of the data is available under other nodes such as "lighthouse.Performance.first-contentful-paint", but this is a pretty significant change and loss of data which prevents us from upgrading.

Is this a bug or an intended change?


RE: json output change -- missing lighthouse KPI's - jedmichnowicz - 10-24-2019 02:32 AM

Seems this is fixed now via: https://github.com/WPO-Foundation/wptagent/pull/294