WebPagetest Forums
[TEST HISTORY] and [ABOUT] tab link has lost. - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Private Instances (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: [TEST HISTORY] and [ABOUT] tab link has lost. (/showthread.php?tid=473)



[TEST HISTORY] and [ABOUT] tab link has lost. - gyuseong - 01-03-2011 09:37 PM

Hello, patrick

I has installed WPT.
But when i click [TEST HISTORY] and [ABOUT] tab, page link has lost.

When i fix haader.inc like this,
...
$tabs['About'] = '/about'; ==> $tabs['About'] = '/about.php';
...

Links are work..

What is wrong? T.T


RE: [TEST HISTORY] and [ABOUT] tab link has lost. - pmeenan - 01-03-2011 11:51 PM

Do you have mod_rewrite enabled in your apache install? It is required fro the friendly paths to work (and I don't have an option to disable friendly paths right now).

Thanks,

-Pat


RE: [TEST HISTORY] and [ABOUT] tab link has lost. - gyuseong - 01-04-2011 09:36 PM

Thanks pat!! It work!

but when I click [Start Test] button, I see message like screenshot.


RE: [TEST HISTORY] and [ABOUT] tab link has lost. - pmeenan - 01-04-2011 11:13 PM

(01-04-2011 09:36 PM)gyuseong Wrote:  Thanks pat!! It work!

but when I click [Start Test] button, I see message like screenshot.

Ok, pretty sure that is a permissions issue. Make sure that your apache user has write permissions to the results folder as well as the work directory location specified in settings/locations.ini

Thanks,

-Pat