WebPagetest Forums
Error submitting url for testing - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: WebPagetest (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Bugs/Issues (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Error submitting url for testing (/showthread.php?tid=740)

Pages: 1 2


Error submitting url for testing - flyingliu - 05-12-2011 06:43 PM

anyone have the same issue with "Error submitting url for testing" when I click start test..Huh


RE: Error submitting url for testing - pmeenan - 05-12-2011 09:00 PM

What location are you trying to test from and what URL?


RE: Error submitting url for testing - flyingliu - 05-13-2011 02:47 AM

any location didn't work


RE: Error submitting url for testing - pmeenan - 05-13-2011 02:53 AM

Here's one I just submitted: http://www.webpagetest.org/result/110512_M8_c9a79ddc2232eb6f476567441f27ca2e/

Do you have Javascript enabled?


RE: Error submitting url for testing - flyingliu - 05-13-2011 07:26 AM

yep. acutally I installed webpagetest locally and try running locally, it showing up Error submitting url for testing" when I click start test, when I click start test, sorry for confusion..


RE: Error submitting url for testing - pmeenan - 05-13-2011 10:26 AM

Check and make sure that the apache user account has write permissions to the work/jobs, results and tmp folders. You'll get that error when it can't write out either the job file (work/jobs/<location>) or the folder for the test (results/...)


RE: Error submitting url for testing - flyingliu - 05-13-2011 11:03 AM

yep, after added permission, the error was changed, the error showing up 404, actually, the results folder should be under root, but return url is actuallyhttp://localhost/result/110513_JD_5/, so it showing up 404, is there any setting in config file


RE: Error submitting url for testing - pmeenan - 05-13-2011 08:48 PM

Posted in the other thread but I'll put it here as well in case people miss the other response...

Make sure mod_rewrite is installed and working. You'll get a 404 if it isn't. The results/<id> requests are actually rewritten to results.php?test=<id>


RE: Error submitting url for testing - lcasey - 05-26-2011 02:34 AM

Hello,
I am having similar rewrite issues. The results page returns a 404.
Code:
Not Found

The requested URL /result/110525_T7_2979c8c6d03d8d34b00b440cfdef00cf/ was not found on this server.

Here is my rewrite log.

Code:
1.2.3.4 - - [25/May/2011:16:27:44 +0000] [ec2/sid#7f67b2d5f700][rid#7f67b2ffc568/initial] (2) init rewrite engine with requested uri /runtest.php
1.2.3.4 - - [25/May/2011:16:27:44 +0000] [ec2/sid#7f67b2d5f700][rid#7f67b2ffc568/initial] (1) pass through /runtest.php
1.2.3.4 - - [25/May/2011:16:27:45 +0000] [ec2/sid#7f67b2d5f700][rid#7f67b2ffc568/initial] (2) init rewrite engine with requested uri /result/110525_T7_2979c8c6d03d8d34b00b440cfdef00cf/
1.2.3.4 - - [25/May/2011:16:27:45 +0000] [ec2/sid#7f67b2d5f700][rid#7f67b2ffc568/initial] (1) pass through /result/110525_T7_2979c8c6d03d8d34b00b440cfdef00cf/

Any help would be appreciated.

Sorry jumped the gun. This fixed my issue. The only thing being served out of this is webpagetest.

Code:
<Directory /var/www/html>
AllowOverride all
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>



RE: Error submitting url for testing - andreapernici - 03-28-2013 07:53 PM

I have the same error but my rewrite is ok and the permissions are correct.

If I use the test location I don't get the error but using the public one with API key I get the error?

Is there a log file where I can have more info on the error?