Current time: 12-07-2019, 09:44 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chrome browser window closes automaticaly on starting test
09-25-2013, 01:27 PM
Post: #1
Chrome browser window closes automaticaly on starting test
I have completed the setup by following the instructions from http://andydavies.me/blog/2012/09/18/how...-instance/ , and was able to wptdriver says "Waiting for work"
i opened the google chrome in the same test machine and tried to validate the installation by typing http://www.google.com and click start test, the browser window automatically closes it

i am doing anything wrong ?
Windows 7 ultimate with apache & webpagetest private instance installed.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-27-2013, 08:29 PM
Post: #2
RE: Chrome browser window closes automaticaly on starting test
(09-25-2013 01:27 PM)subramn Wrote:  I have completed the setup by following the instructions from http://andydavies.me/blog/2012/09/18/how...-instance/ , and was able to wptdriver says "Waiting for work"
i opened the google chrome in the same test machine and tried to validate the installation by typing http://www.google.com and click start test, the browser window automatically closes it

i am doing anything wrong ?
Windows 7 ultimate with apache & webpagetest private instance installed.

The WPT agent(s) are responsible for opening and closing browser windows. If you open one manually on the test machine, this may interfere with testing (or simply signal the agent that it's left a browser window open), so it's closed automatically.

To check your installation, access the WPT-server from another computer, enter a URL and click "Start Test", as you would on webpagetest.org.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-30-2013, 10:06 AM
Post: #3
RE: Chrome browser window closes automaticaly on starting test
If you want to open a browser window then I'd recommend stopping both URL-Blast and WPTDriver

If you need to validate the installation there's a couple of things you can do but I'd do these from another machine.

1. Try submitting a test
2. Check http:/your-machine-name/getLocation.php and see whether your test agent is registered
3. Check the apache logs for request to getwork.php

Andy

Using WebPageTest - http://usingwpt.com/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-01-2013, 03:09 AM
Post: #4
RE: Chrome browser window closes automaticaly on starting test
(09-30-2013 10:06 AM)andydavies Wrote:  If you want to open a browser window then I'd recommend stopping both URL-Blast and WPTDriver

If you need to validate the installation there's a couple of things you can do but I'd do these from another machine.

1. Try submitting a test
2. Check http:/your-machine-name/getLocation.php and see whether your test agent is registered
3. Check the apache logs for request to getwork.php

I tried. but results window is blank. i have a virtual box machine with windows xp and windows 7 and in both scenarios its blank.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2013, 12:31 AM
Post: #5
RE: Chrome browser window closes automaticaly on starting test
First check http://<machine>/install/ and make sure everything is set up correctly

As far as closing browser windows goes, it should only do that right when it starts up. I use a chrome browser inside of a VM to submit tests to localhost for my dev testing all the time.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2013, 01:00 AM
Post: #6
RE: Chrome browser window closes automaticaly on starting test
(10-02-2013 12:31 AM)pmeenan Wrote:  First check http://<machine>/install/ and make sure everything is set up correctly

As far as closing browser windows goes, it should only do that right when it starts up. I use a chrome browser inside of a VM to submit tests to localhost for my dev testing all the time.

my vm is virtualbox , install is fine and saying one agent (wptdriver) is running

the wptdriver keeps saying waiting for work and occasionally says dnsflushresolvercache returned 1

after few seconds it says - test completed and no results.

virtual box anything to do with tests?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)