Current time: 06-24-2018, 07:46 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] How to set up mobile testing with simulator
02-20-2018, 08:00 PM
Post: #1
[split] How to set up mobile testing with simulator
Hello,
I am also facing the same problem.
Following are my test parameters
values = {
'fvonly' : 1,
'f' : "xml",
'runs' :1,
'requests':1,
'mobile' :1,
'mobileDevice' :'MotoG4',
'bwDown': 768,
'latency': 300,
'location':'private instance'
}

I want to set up connectivity details like bwDown and latency, but when I run the tests it runs with cable connection
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-20-2018, 11:47 PM
Post: #2
RE: How to set up mobile testing with simulator
@target, I'm splitting this off to a separate thread because it has nothing to do with running inside of an Android or iOS simulator.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-20-2018, 11:49 PM
Post: #3
RE: [split] How to set up mobile testing with simulator
My guess is that it is the location string which needs to have the connectivity (and browser) in it and the connectivity needs to be 'custom' if you are going to explicitly define bandwidth and latency settings instead of using a preset. It is using Cable because that is the default if nothing else is specified.

'location': 'Dulles:Cable.custom'
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)