Current time: 12-02-2020, 11:12 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Timestamps for test start / completion
10-20-2020, 07:42 PM (This post was last modified: 10-21-2020 12:47 AM by redmars.)
Post: #1
Timestamps for test start / completion
Since ~9th Oct responses to calls to `/testStatus.php?` seem to be returning less detail than before, and specifically (ie the bit that's breaking my code) are no longer returning a value for startTime. Is this intentional?

For eg:

An older test (from August): https://www.webpagetest.org/testStatus.p...ca5&f=json

Code:
{
  "statusCode": 200,
  "statusText": "Test Complete",
  "data": {
    "statusCode": 200,
    "statusText": "Test Complete",
    "id": "200820_D0_1dca59727e1865d521dd679bcb610ca5",
    "testInfo": { ... },
    "testId": "200820_D0_1dca59727e1865d521dd679bcb610ca5",
    "runs": 3,
    "fvonly": 1,
    "remote": false,
    "testsExpected": 3,
    "location": "London_EC2",
    "startTime": "08/20/20 21:05:03",
    "elapsed": 51,
    "completeTime": "08/20/20 21:05:54",
    "testsCompleted": 3,
    "fvRunsCompleted": 0,
    "rvRunsCompleted": 0
  }
}

vs a more recent test: https://www.webpagetest.org/testStatus.p...178&f=json

Code:
{
  "statusCode": 200,
  "statusText": "Test Complete",
  "data": {
    "statusCode": 200,
    "statusText": "Test Complete",
    "id": "201018_Di3P_965e5ef3280318bf6d704b4630e8d178",
    "completeTime": 1603186019
  }
}

In addition the timestamp currently being returned for `completeTime` in the 2nd example above also now seems to be a different value from the timestamp of `data.completed` in the full JSON response, whereas for the older test these values are equivalent.

Any thoughts?

Thanks for a very helpful tool btw!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2020, 05:37 AM
Post: #2
RE: Timestamps for test start / completion
Sorry about the delay. It should be better now. I added a fast-path for test status on the server that got rid of some race conditions but the responses weren't what they were before. I just fixed the timestamps and added a bunch of the missing fields. The different "completed" test counts aren't reported but hopefully that's not an issue.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2020, 07:32 PM
Post: #3
RE: Timestamps for test start / completion
Fantastic, thanks Patrick - really appreciate you taking a look at this. Everything I was using is now back where it was (the "completed" count wasn't something I was looking at personally). Thanks again!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)