Current time: 02-20-2020, 05:25 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Test started but not finished
06-10-2010, 04:23 PM (This post was last modified: 06-10-2010 04:24 PM by diagnostix.)
Post: #1
Test started but not finished
hi Pat

I've setup a new instance of 1.9 and facing an issue where the urlblast.exe will open pagetest.exe, grab the website, but doesn't return the result back to wpt website.

what i see on the website is "Test started" but it never finishes.

Over at the urlblast.exe it says "Completed ..."

When i look inside the results folder, only "testinfo.ini" and "url.txt" is created in all my test instances, so urlblast.exe does reach my linux server where the website is on.

just wondering why it's not writing the completed results. any idea?

thanks
d.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-10-2010, 09:43 PM
Post: #2
RE: Test started but not finished
Can you try adding "debug=1" to the urlblast.ini config and send me the log file? You might also try to make "user1" an administrator to see if there is a permissions problem moving some of the results files around )(what os are you on?).

Thanks,

-Pat
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-16-2010, 04:35 PM (This post was last modified: 06-16-2010 04:37 PM by diagnostix.)
Post: #3
RE: Test started but not finished
Hi Pat

I managed to solve the problem. I'm not sure if it's bug in urlblast or just my poor skill in configuring apache.

The problem only occured when I set the "Url Files Url" parameter with a url that contains a port number in urlblast.ini.

e.g. inside urlblast.ini

Url Blast Url=http://mysite:8001/work

It started to work fine when I used a URL without the port number.

Anyway, just for your info
D.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-16-2010, 08:56 PM
Post: #4
RE: Test started but not finished
Sorry, yes - that's' a known bug that I still need to fix: http://dev.webpagetest.org/pagetest/ticket/34 (for some reason it didn't jump to mind Sad).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)