Current time: 11-15-2019, 02:23 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Private WPT server - filmstrip images are all the same image
12-17-2014, 08:06 PM
Post: #4
RE: Private WPT server - filmstrip images are all the same image
any reason why not use the binary supplied with wpt itself, which is v 1.2.3?

cp ${WPT_DOWNLOAD_TARGET_DIR}/utils/video/bin/linux-x64/ffmpeg /usr/bin
chmod ugo+x /usr/bin/ffmpeg

building from git takes a fairly long time (and I'm not sure now whether it would work based on the below).

# this takes a very long time... WPT ships with an executable
#cd /opt
#git clone git://source.ffmpeg.org/ffmpeg.git ffmpeg
#cd ffmpeg/
#./configure
#make install



(07-10-2014 10:52 AM)sidbala Wrote:  
(05-23-2014 12:32 AM)pmeenan Wrote:  - Can you play the video file directly, and does it look fine?
- What do you get when you run "ffmpeg" on the console? If you're using the default build included with ubuntu that is going to be the problem and you need to replace it with this: http://johnvansickle.com/ffmpeg/

Hi Patrick,

The link you provided seems to have only static builds for ffmpeg 2.x on linux. Installing these binaries on my machines causes the filmstrip view to display nothing at all.

Since install/index.php specifically asks for 1.x ffmpeg, I ended up building my own ffmpeg static versions starting from 1.2.7 (the latest 1.x) version and trying each one.

2.2.4 - filmstrip view doesn't show any images at all.
1.2.7 - only a single image of the final page load is shown - probably decimate is broken?
1.2.5 - filmstrip view doesn't show any images at all.
1.1.12 - ended up working just as it does on the public website.

So it would seem that on my specific platform(Ubuntu 12.04), WPT requires 1.1.x instead of simply 1.x for filmstrip. If someone wanted the static build, I can provide the binary.

Thanks,
Sid
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Private WPT server - filmstrip images are all the same image - ceeaspb - 12-17-2014 08:06 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)