Current time: 12-06-2020, 11:27 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Repeat view showing multiple 304 responses
06-19-2014, 04:01 AM (This post was last modified: 06-19-2014 04:12 AM by ashana.)
Post: #5
RE: Repeat view showing multiple 304 responses
(06-19-2014 02:57 AM)pmeenan Wrote:  Nope, WPT closes the browser before the repeat view test and does a basic navigation. The 304's on a POST is a known issue with Chrome which is why I'm surprised you're not seeing it locally.

I see.. btw, i saw this: https://github.com/WPO-Foundation/webpag...issues/234
guessing that this is recent fix releated to repeat view.. i have not updated my WPT for some time,, so may be because of that...

(06-19-2014 04:01 AM)ashana Wrote:  
(06-19-2014 02:57 AM)pmeenan Wrote:  Nope, WPT closes the browser before the repeat view test and does a basic navigation. The 304's on a POST is a known issue with Chrome which is why I'm surprised you're not seeing it locally.

I see.. btw, i saw this: https://github.com/WPO-Foundation/webpag...issues/234
guessing that this is recent fix releated to repeat view.. i have not updated my WPT for some time,, so may be because of that...

oh actually, you are right. my bad -- i wasn't clearing cookies before opening a new browser window locally. so that was the issue.. thanks for your help.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Repeat view showing multiple 304 responses - ashana - 06-19-2014 04:01 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)