Current time: 11-13-2019, 02:04 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Screenshots Not Working 404
08-23-2014, 05:58 AM
Post: #7
RE: Screenshots Not Working 404
(08-23-2014 02:16 AM)Linuturk Wrote:  
(08-19-2014 03:09 AM)pmeenan Wrote:  Private or public instance? If it's a private instance it could be caused by a few things:

- POST files size limit too low
- GD not installed
- Memory limit too low

Are you getting a 404 for the whole page or for the screenshots themselves?

I think I might have found part of the problem. When the agents get launched with the Scheduled Task on Server 2012 R2, they run as Background Processes. When they are running in the Background, I don't see any Browsers open via the Console.

If I kill them, and relaunch them by double clicking the exe, I can see the browsers launch and load the pages. I also get screenshots! Can you elaborate on the necessary Scheduled Task settings?

When setting up the scheduled task, choose Run Only if user is logged on.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Screenshots Not Working 404 - Linuturk - 08-14-2014, 05:51 AM
RE: Screenshots Not Working 404 - pmeenan - 08-19-2014, 03:09 AM
RE: Screenshots Not Working 404 - Linuturk - 08-19-2014, 07:34 AM
RE: Screenshots Not Working 404 - Linuturk - 08-20-2014, 06:18 AM
RE: Screenshots Not Working 404 - Linuturk - 08-23-2014, 02:16 AM
RE: Screenshots Not Working 404 - Linuturk - 08-23-2014 05:58 AM
RE: Screenshots Not Working 404 - Linuturk - 08-20-2014, 04:15 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)