Current time: 08-24-2019, 01:23 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No Agents Connected
06-06-2015, 03:07 AM
Post: #8
RE: No Agents Connected
(06-04-2015 03:03 AM)tnguyen Wrote:  
(05-28-2015 09:25 AM)smartyshal Wrote:  
(05-23-2015 04:16 AM)tnguyen Wrote:  i'm also running into the "no agents connected" error and don't see any wpt server logs at all. http logs don't give any useful info either

I didn't hear any update on this request and to move forward, unfortunately, I had to rebuild the server & agent on the same machine to get it to work.

this error message is really annoying. i also now see the 200 code in the apache logs. i've looked over my locations.ini file multiple times and cannot spot any issues with it. what's really perplexing is that i have 2 other agents set up and working the exact same way. the wpt server logs give me nothing

I couldn't find your recent response to reply so replying it here..

Thank you for keeping me a posted. Can you please point me to the doc where you found the solution to this. It will be nice to document this solution in the thread for others.

I will keep the solution in mind while building other server/agents.Smile Thank you once again!! Great stuff.

Best
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
No Agents Connected - smartyshal - 05-13-2015, 11:11 AM
RE: No Agents Connected - andydavies - 05-13-2015, 10:38 PM
RE: No Agents Connected - smartyshal - 05-16-2015, 06:26 AM
RE: No Agents Connected - smartyshal - 05-19-2015, 10:41 AM
RE: No Agents Connected - tnguyen - 05-23-2015, 04:16 AM
RE: No Agents Connected - smartyshal - 05-28-2015, 09:25 AM
RE: No Agents Connected - tnguyen - 06-04-2015, 03:03 AM
RE: No Agents Connected - smartyshal - 06-06-2015 03:07 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)