Current time: 01-22-2021, 04:41 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SSL Gaps
01-06-2016, 09:54 PM (This post was last modified: 01-07-2016 12:22 AM by agoralski.)
Post: #6
Brick RE: SSL Gaps
Hi,

I can also confirm that the gaps are gone now, thanks Pat!

However I still think there is a bug with grading the time to first byte with EV certificates, please check the following:

Test with non-EV certificate:
http://www.webpagetest.org/result/160106_MT_J5Z/

TTFB: 0.637s and it gives the grade "A"

Test with EV certificate:
http://www.webpagetest.org/result/160106_6D_JSX/

TTFB: 0.542s and it gives the grade "F"

This doesn't make any sense, all the metrics are faster than the ones from the non-EV test, but the EV one is still getting the "F" grade. It's as if the gaps were still there - maybe not visible anymore in the waterfall, but these are still taken into account when calculating the grade?

Any help appreciated.

Regards,
Arek
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
SSL Gaps - johnrussell9983 - 11-17-2015, 03:44 AM
RE: SSL Gaps - agoralski - 12-03-2015, 11:19 PM
RE: SSL Gaps - johnrussell9983 - 12-16-2015, 04:26 AM
RE: SSL Gaps - pmeenan - 12-18-2015, 01:31 AM
RE: SSL Gaps - johnrussell9983 - 12-18-2015, 02:14 AM
RE: SSL Gaps - agoralski - 01-06-2016 09:54 PM
RE: SSL Gaps - pmeenan - 01-06-2016, 11:21 PM
RE: SSL Gaps - pmeenan - 01-09-2016, 02:29 AM
RE: SSL Gaps - agoralski - 01-11-2016, 06:25 PM
RE: SSL Gaps - Anton Chigurh - 01-12-2016, 12:58 PM
RE: SSL Gaps - pmeenan - 01-13-2016, 03:10 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)