Current time: 12-12-2019, 11:31 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16Sec
03-31-2016, 01:55 AM
Post: #3
RE: 16Sec
Recommendation #1:
As the previous response by zamolxes suggested, please consider using a better hosting or a CDN. You are losing about 3 seconds in the initial redirect from http://www.abboko.de to abboko.de and the subsequent loading of the HTML. When you use a CDN, the redirect can be issued from a node closer to end user and the latency involved in the request/response will reduce.

Recommendation #2:
Apart from that, you could consider lazy loading the web-fonts. If you see the waterfall, requests # 9-18 are all webfonts. While working on you, you could consider if you really need all these fonts! Maybe reducing the fonts would also help the performance.

Recommendation #3:
Refer WPT: http://www.webpagetest.org/video/compare...3V-r:8-c:0
If you look at the film-strip view of your site, you'll notice that some text loads first at 6s. At 9th second, this vanishes and is replaced by the content that is shown in the viewport.

My suggestion would be to prioritize content that is above the fold. This will also mean that you could try to lazy load the product image, if that is not already being done.

Suggestion:
Your WPT test run was from Dallas, USA. I guess your end users would in Germany / Europe. In that case, I'd recommend trying a WPT agent from within these regions so that you can get a more realistic experience.

Hope this helps!

Follow me on twitter: @rakshay
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
16Sec - Poko - 03-23-2016, 02:18 PM
RE: 16Sec - zamolxes - 03-30-2016, 04:49 AM
RE: 16Sec - akshayranganath - 03-31-2016 01:55 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)