Current time: 03-02-2021, 06:37 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Empty 'Test Location' despite starting agent
10-30-2020, 08:12 PM
Post: #3
RE: Empty 'Test Location' despite starting agent
May i ask, did you solve this problem?
I'm having same problem when starting agent。

"Resetting dropped connection: localhost"


```
18:06:47.338 - Starting new HTTP connection (1): 127.0.0.1:8888
18:06:47.348 - 200 GET /ping (127.0.0.1) 5.00ms
18:06:47.348 - http://127.0.0.1:8888 "GET /ping HTTP/1.1" 200 4
18:06:47.355 - Starting CPU benchmark
18:06:48.168 - CPU Benchmark elapsed time: 0.813, multiplier: 1.230
18:06:48.171 - Checking for work: http://localhost:8080/work/getwork.php?f=json&shards=1&reboot=1&location=Test&pc=DESKTOP-DQ2N1Q7&version=201030.081023&screenwidth=1920&screenheight=1080&freedisk=731.658&upminutes=90
18:06:48.177 - Starting new HTTP connection (1): localhost:8080
18:06:48.250 - http://localhost:8080 "GET /work/getwork.php?f=json&shards=1&reboot=1&location=Test&pc=DESKTOP-DQ2N1Q7&version=201030.081023&screenwidth=1920&screenheight=1080&freedisk=731.658&upminutes=90 HTTP/1.1" 200 0
18:06:53.263 - Checking for work: http://localhost:8080/work/getwork.php?f=json&shards=1&reboot=1&location=Test&pc=DESKTOP-DQ2N1Q7&version=201030.081023&screenwidth=1920&screenheight=1080&freedisk=731.658&upminutes=90
18:06:53.267 - Resetting dropped connection: localhost
18:06:53.299 - http://localhost:8080 "GET /work/getwork.php?f=json&shards=1&reboot=1&location=Test&pc=DESKTOP-DQ2N1Q7&version=201030.081023&screenwidth=1920&screenheight=1080&freedisk=731.658&upminutes=90 HTTP/1.1" 200 0
18:06:58.312 - Checking for work: http://localhost:8080/work/getwork.php?f=json&shards=1&reboot=1&location=Test&pc=DESKTOP-DQ2N1Q7&version=201030.081023&screenwidth=1920&screenheight=1080&freedisk=731.658&upminutes=90
18:06:58.315 - Resetting dropped connection: localhost
```
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Empty 'Test Location' despite starting agent - fantasy - 10-30-2020 08:12 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)